Tukea vanhemmuuteen

Tarjoamme työpajoja vanhemmuuden tueksi. Työpajat ovat puolentoista tunnin pituisia iltatilaisuuksia, jotka sisältävät asiantuntijan johdannon aiheeseen, yhteisen keskustelun ja ratkaisumalleja osallistujien tarpeisiin.

Työpajojen vetäjinä toimivat kokeneet valmentamisen ammattilaiset Lauri Jäntti ja Outi Huvinen. Lauri on työpsykologiasta väitellyt valmentaja ja oppimisen asiantuntija, joka ehkä parhaiten tunnetaan kirjasta Murkkumotivaation avaimet. Outi on innostava valmentaja, kasvatustieteen maisteri, opettaja ja opinto-ohjaaja, jolla on pitkä kokemus opiskelijoiden ohjaamisesta, uravalmennuksesta ja opetuksen kehittämisestä.

Valitse, mitkä allamainituista aiheista kiinnostavat. Voit valita useampia ja myös ehdottaa omaa aihetta. Kerro sitten alempana yhteystietosi ja halutessasi myös lisätietoja. Lähetä lopuksi lomake meille alla olevasta painikkeesta..


Tuossa yläpuolella voit halutessasi kertoa lisää valinnoistasi ja kiinnostuksen kohteista. Jos valitsit useampia aiheita, laita ne tässä kiinnostavuusjärjestykseen (esim. 3,1,2). Mikäli jo tiedät työpajoille sopivia ajankohtia, voit mainita niistäkin tässä.
Lähetä lomake meille, niin palaamme asiaan.