Tekijät

Lauri Jäntti

Lauri

Olen tutkinut osaamisen kehittämiseen liittyviä asioita yrityksissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1992 ja väitellyt niistä työpsykologiassa vuonna 2003. Coaching- ja NLP-taitoja on kertynyt jatkuvasti vuosien varrella sekä käytännön työssä että erilaisilla kursseilla. Olen valmentanut monenlaisia ihmisiä koululaisista yritysjohtajiin.

Sydäntäni lähellä on kouluikäisten lasten vanhempien tukeminen oppimiseen ja kasvamiseen liittyvissä asioissa. Oppimisen iloon ja motivaatioon vanhemmat kun pystyvät merkittävästi vaikuttamaan hyvin yksinkertaisin keinoin.

Oivallutan myös sekä nuoria että aikuisia oman suunnan ja kutsumuksen löytämisessä sekä elämänhallinnassa.

Kanssani on helppo jutella ja toimia. Pelastakaa Lapset ry:n tukihenkilötoiminnassa olen ollut mukana vuosina 2010-16 ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoistyössä vuodesta 2013 eteenpäin.

Toimin myös Educonsin toimitusjohtajana.

Täydentävää tietoa löytyy LinkedIn-profiilistani.

     
Ota rohkeasti yhteyttä
klikkaamalla tästä tai info(at)educons.fi tai 0400-423191

     

Katariina Hirvonen

katariina_lopullinen

Olen kuvittanut useita hankkeita yhteistyössä mm. Sosiaali- ja terveysministeriön, Opetusministeriön, Yleisradion ja Helsingin yliopiston kanssa noin kymmenen vuoden aikana. Sarjakuvia teen sekä vapaa-ajalla että freelancetöinä, ja sarjakuvallinen ilmaisu on minulle rakasta ja tuttua.

    
Työskentely Laurin kanssa on aina tiivistä, kun uusi käsikirjoitus tippuu sähköpostiin. Nautin tärkeiden asioiden kuvittamisesta sellaiseen muotoon, jota kuka tahansa voi lukea ja oppia uutta miellyttävän visuaalisen ilmeen ohjaamana. Ohjenuoranani onkin selkeän ja värikkään kuvallisen kielen ja kertomusten luominen. 

       
Vapaa-ajallani syvennyn kirjoihin, luonnoskirjaani tuhertamiseen sekä sulkapalloiluun ja parkouriin.