Samauttaminen

    
Pohdituttaako lapsesi oppiminen ja elämänhallinta? Haluaisitko hioa taitojasi vanhempana, tukijana ja lapsen voimavarojen vapauttajana? Jos näin, olet oikeassa paikassa.

    
Tukeminen ei ole rakettitiedettä, edes murrosikäisten kanssa, ja muutamien perusasioiden oivaltaminen auttaa jo pitkälle.

Opasmateriaalimme, luentomme, koulujen vanhempainiltojen esityksemme ja henkilökohtaiset valmennuksemme auttavat löytämään keinoja lapsen oppimisen ja elämänhallinnan tukemiseen ja näkemään uusia mahdollisuuksia edetä. Sarjakuvilla tuetut kirjamme ja muut painotuotteemme antavat helposti käytäntöön sovellettavia vinkkejä ja harjoituksia.


Uutuutena tarjoamme lisäksi mahdollisuuden käydä läpi perusteellisesti ja systemaattisesti omaa tilannettasi. Olemme syventäneet sarjakuvissa esitettyjä ideoita, täydentäneet niitä ja lisänneet pohdintatehtäviä. Painetun kirjan sijasta tarjoamme ne verkossa, jolloin saat halutessasi myös kommentteja ja lisänäkökulmia tekemiisi tehtäviin. Voit tarkistuslistan tapaan käydä läpi oman "työkaluvarastosi", teroittaa tylsyneet työkalut ja täydentää huomaamasi puutteet. Pyydä ilmainen tutustumistunnus tästä!
    

Pyydä tutustumistunnus tästä
     

Jos jokin lapsen oppimisen tukemiseen liittyvä asia askarruttaa, ota rohkeasti yhteyttä klikkaamalla tätä linkkiä ja kertomalla muutamalla sanalla tilanteestasi!

      
     

Lykkäämisestä tekemiseen

    

Painotuotteitamme:

Blogiin