Tammenterhon tarinoita. Kirja valmennuksesta.

ISBN 978-952-68018-2-7
Anitta Huotari, Eeva-Liisa Tamski, 2019
Uusittu painos.

Ensimmäinen suomalainen oppikirja ADHD- / neuropsykiatrisesta valmennuksesta ilmestyi vuonna 2010. Uusittu painos on ilmestynyt 1.8.2019.

Paras suoritus on rento. Siinä yhdistyy tekninen osaaminen, luottamus omiin kykyihin, tavoitteen näkeminen ja into tavoitteen saavuttamiseen. Valmentavan työotteen on todettu johtavan parhaisiin suorituksiin monilla elämän osa-alueilla. Valmennus on innostamista, toivon herättämistä ja ylläpitämistä.

Vaikka Tammenterhon tarinoita – kirja valmentamisesta on kirjoitettu neuropsykiatrisen valmennuksen viitekehyksessä, se sopii kaikille valmennuksesta ja valmentavasta työotteesta kiinnostuneille. samat ajattelu- ja lähestymistavat pätevät kaikkeen valmennukseen.

Kirja keskittyy valmennuksen kannalta olennaisiin ajattelu- ja toimintatapoihin sekä valmennuksen menetelmiin ja apuvälineisiin. Käytännönläheisyytensä ansiosta kirja on oivallinen opas valmentajaksi opiskelevalle tai valmentajana toimivalle. Kirjan kirjoittajilla on vankka käytännön kokemus valmennuksesta ja he toimivat neuropsykiatristen valmentajien kouluttajina ja työnohjaajina.

Lukijan kommentti: ”Tämä kirja on jokaisen neuropsykiatrisen valmentajan pakkohankinta. Tämän kirjan avulla voi oppia perusasiat valmennuksesta ja valmennussuhteen luomisesta. Kirjassa käydään läpi valmennustermistö ja annetaan käytännön vinkkejä valmennustapaamisiin. Tämä kirja oli ensimmäinen, jonka luin neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksessa.”

Hinta 35 € + alv 10 %, yhteensä 38,50 € + postituskulut.