ISBN 978-952-940-0204-5
Lauri Jäntti & Katariina Hirvonen

Kumman ongelma. Sarjakuva vanhemmille

Vanhempien ei useinkaan kannata ratkoa lapsen ongelmia, vaan auttaa häntä ratkomaan ne itse. Mutta entä kun ongelma koskee vanhempaakin? Silloin kannattaa edetä hiukan eri tavalla. Siksi hyvä aloitus on kysymys: Kumman ongelma?

Sarjakuvitimme kaksi tuosta kysymyksestä lähtevää ongelmanratkaisun menetelmää. Uskallamme väittää, että niiden tunteminen helpottaa huomattavasti elämää niin lasten ja nuorten kuin toisten aikuistenkin kanssa. 15 sarjakuvasivun lisäksi menetelmät on kuvattu kaaviona.

Tekijöistä

Lauri Jäntti on työpsykologian tohtori ja oppimisen asiantuntija, jolla on pitkä tausta vanhempien ja nuorten oppimiseen ja motivaatioon liittyvästä valmentamisesta.

Katariina Hirvonen on sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut useita oppimateriaaleja ja tehnyt kuvitus- ja sarjakuvaprojekteja lukuisille organisaatioille.

HINTA

18,00 € (sis. alv 10 %)

Toimitus ja postituskulut

Postitamme tilaamasi kirjat sinulle yleensä seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista,  ilmoitamme, milloin tilauksesi lähtee meiltä. Lähetyksen mukana saat laskun ostoksestasi. Laskuun lisätään tilauksesi lisäksi toimituskulut 5,00 €. Jos haluat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna, kerrothan sen tilauslomakkeen lisätiedoissa!

Tilaa kirja(t) alla olevalla lomakkeella:

Jos haluat useampia kappaleita, täsmennä tilauksesi alla olevaan tekstikenttään. Toimituskulut 5 €.

Tilaukset postitetaan seuraavana arkipäivänä. Lasku tulee lähetyksen mukana.