Lauri

Lauri Jäntti

Kouluttaja, valmentaja

Olen kouluttaja, valmentaja, työpsykologian tohtori, NLP associate trainer, Certified Business Coach, neuropsykiatrinen valmentaja ja elektroniikka-alan diplomi-insinööri. Tuo tausta on antanut hyvät valmiudet ymmärtää ihmistä, ihmisen oppimista ja oppimista tukevaa teknologiaa.

Erityisosaamistani on oppimiseen ja motivaatioon liittyvä valmentaminen sekä verkossa tapahtuvan koulutuksen, valmennuksen ja konsultoinnin ratkaisut Zoom- ja Priima-ympäristöissä.

Sydäntäni lähellä on kouluikäisten lasten vanhempien ja opettajien tukeminen oppimiseen ja kasvamiseen liittyvissä asioissa. Vanhemmat ovat opettajien ohella tärkeimpiä lastensa oppimisen ilon ja motivaation ylläpitäjiä. Näkemysten jakaminen erilaisista oppimiseen ja motivaatioon vaikuttavista tekijöistä on siksi äärimmäisen hyödyllistä.

Olen tutkinut osaamisen kehittämiseen liittyviä asioita yrityksissä ja oppilaitoksissa vuodesta 1992 ja väitellyt niistä työpsykologiassa vuonna 2003. Coaching- ja NLP-taitoja on kertynyt jatkuvasti vuosien varrella sekä käytännön työssä että erilaisilla kursseilla. Valmentanut olen monenlaisia ihmisiä koululaisista yritysjohtajiin.

Pelastakaa Lapset ry:n tukihenkilötoiminnassa olen ollut mukana vuosina 2010 – 2016 ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton vapaaehtoistyössä vuosina 2013 – 2022.

Toimin myös Educonsin toimitusjohtajana.