ISBN 978-952-94-1304-1
Lauri Jäntti & Katariina Hirvonen

Lykkäämisestä tekemiseen

Kirjanen antaa vanhemmille ja opettajille keinoja kannustaa tekemiseen ja yrittämiseen. Pipsaa on aina kehuttu hyväksi koulussa. Koulutehtävien vaikeutuessa se on synnyttänyt hänelle painetta ja pelkoa epäonnistumisesta, mikä on johtanut tehtävien kasaantumiseen. Siljan tuella Pipsa saa tehtäväruuhkan selvitettyä. Samalla Samppa saa koko joukon vinkkejä, kuinka kannustaa ja kehua yrittämiseen innostavalla tavalla.

Sarjakuvallinen esitystapa tiivistää tutkimuksiin pohjautuvan tiedon helppolukuiseen muotoon. Tärkeää tietoa jokaiselle vanhemmalle ja kasvattajalle!

Kirjanen sisältää 16 värillistä sarjakuvasivua ja neljä kansisivua.

Tekijöistä

Lauri Jäntti on työpsykologian tohtori ja oppimisen asiantuntija, jolla on pitkä tausta vanhempien ja nuorten oppimiseen ja motivaatioon liittyvästä valmentamisesta.

Katariina Hirvonen on sarjakuvataiteilija, joka on kuvittanut useita oppimateriaaleja ja tehnyt kuvitus- ja sarjakuvaprojekteja lukuisille organisaatioille.

HINTA

18,00 € (sis. alv 10 %)

Toimitus ja postituskulut

Postitamme tilaamasi kirjat sinulle yleensä seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista,  ilmoitamme, milloin tilauksesi lähtee meiltä. Lähetyksen mukana saat laskun ostoksestasi. Laskuun lisätään tilauksesi lisäksi toimituskulut 5,00 €. Jos haluat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna, kerrothan sen tilauslomakkeen lisätiedoissa!

Tilaa kirja(t) alla olevalla lomakkeella

Jos haluat useampia kappaleita, täsmennä tilauksesi alla olevaan tekstikenttään. Toimituskulut 5 €.

Tilaukset postitetaan seuraavana arkipäivänä. Lasku tulee lähetyksen mukana.