motivaation avaimia

ISBN 978-952-93-7686-5
Lauri Jäntti & Katariina Hirvonen

Murkkumotivaation avaimet. Jokaisen vanhemman sarjakuvallinen ideakirja lapsen oppimisen tukemiseen.

Motivaation ja omatoimisuuden herättelemisen keinot ovat usein yksinkertaisia ja jopa itsestään selviä, kunhan niitä vain ensin tulee ajatelleeksi. Kirja esittää tutkimukseen pohjautuen helposti ymmärrettävällä tavalla sarjakuvien avulla, kuinka innostusta oppimiseen voi saada aikaan tavallisessa arjessa.

Kirja perustuu motivaatiotutkimuksiin ja omakohtaisiin kokemuksiin valmennustyössä, vapaaehtoistyössä ja kotona.

Kirja sisältää

  • 31 sarjakuvasivua kuvaa tilanteita, keskusteluja ja toimintaa tavallisessa arjessa.
  • 14 sivua ideoita ja ajatuksia oppimisen tukemistaitojen kehittämiseen
  • 7 otsikko-/tiivistelmäsivua motivaation avaimista
  • Lähdeluettelo

Sivuja yhteensä 64.

Tekijöistä

Lauri Jäntti on työpsykologiasta väitellyt, melonnasta pitävä oppimisen asiantuntija, jolla on pitkä tausta vanhempien ja nuorten oppimiseen ja motivaatioon liittyvästä valmentamisesta. Valmennustyön lisäksi hän kohtaa nuoria vapaaehtoistyössä. Järisyttäviä oppimisen kokemuksia Laurille ovat tarjonneet myös omat lapset ja lastenlapset.

Katariina Hirvonen on pyöräilyyn ihastunut sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, joka on kuvittanut useita oppimateriaaleja ja tehnyt kuvitusprojekteja esimerkiksi Yleisradiolle. Sarjakuvien tekemisen lisäksi hän opiskelee ympäristötiedettä Jyväskylän yliopistossa, ja tähtää tulevaisuudessa kuvittamisen ja ympäristöalan luovaan yhdistämiseen.

HINTA

25,00 € (sis. alv 10 %)

Toimitus ja postituskulut

Postitamme tilaamasi kirjat sinulle yleensä seuraavan arkipäivän aikana. Mikäli tämä ei ole mahdollista,  ilmoitamme, milloin tilauksesi lähtee meiltä. Lähetyksen mukana saat laskun ostoksestasi. Laskuun lisätään tilauksesi lisäksi toimituskulut 5,00 €. Jos haluat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna, kerrothan sen tilauslomakkeen lisätiedoissa!

Tilaa kirja(t) alla olevalla lomakkeella:

Jos haluat useampia kappaleita, täsmennä tilauksesi alla olevaan tekstikenttään. Toimituskulut 5 €.

Tilaukset postitetaan seuraavana arkipäivänä. Lasku tulee lähetyksen mukana.