ISBN 978-952-68018-3-4
Eeva-Liisa Tamski & Anitta Huotari
Kansi: Jesse Tamski

2. uudistettu painos

TAMMENTERHON TARINOITA. Neuropsykiatrisen valmentajan työkirja

Työkirja koostuu neuropsykiatrisessa valmennuksessa hyödyllisiksi havaituista tehtävistä, harjoituksista, pohdinnoista ja keskusteluista. Työkirja toimii yhdessä Tammenterhon tarinoita -oppikirjan kanssa ja täydentää sitä.

Uskomme, ettei valmentajaksi voi oppia ilman omakohtaisia kokemuksia valmennuksessa käytettävistä menetelmistä. Tämän vuoksi kirjassa olevat harjoitukset ovat sovellettavissa sekä valmentajana toimivan elämään että valmennukseen, valmennettavan kanssa tehtäviksi harjoituksiksi.

Tammenterhon työkirja muodostaa ohjeistuksen valmennuksen toiminnalliseen puoleen, sisältäen sekä valmennuksen lähestymistavoista nousevia tehtäviä ja harjoituksia että eri ikäisten valmennettavien kanssa toteutettuja menetelmiä.

HINTA

27,50 € (sis. alv 10 %)

Toimitus ja postituskulut

Postitamme tilaamasi kirjat sinulle viikon sisällä tilauksesta. Mikäli tämä ei ole mahdollista,  ilmoitamme, milloin tilauksesi lähtee meiltä. Postin kulku on valitettavasti toisinaan hidasta, joten varaudu parin viikon toimitusaikaan. Lähetyksen mukana saat laskun ostoksestasi. Laskuun lisätään tilauksesi lisäksi toimituskulut 7,00 €. Jos haluat laskun sähköpostitse tai verkkolaskuna, kerrothan sen tilauslomakkeen lisätiedoissa!

Tilaa Nepsy-kirjat alla olevalla lomakkeella:

Jos haluat useampia kappaleita, täsmennä tilauksesi alla olevaan tekstikenttään. Toimituskulut 7 €.

Lähetämme laskun mahdollisimman pian tilauksen saamisen jälkeen ja kirjat postitetaan heti kun maksusuoritus näkyy laskussa mainitulla tilillä.