Palautteita luennosta Helsingissä 29.8.2018

Tämän syksyn luennoista ensimmäinen oli 29.8. Helsingissä. Seuraavassa poimintoja siitä tulleista palautteista:

”Merkityksellinen sisältö, joka oli hyvin rakenneltu ja tiivistetty.
Kiitos inspiroivasta luennosta!”

”Kaikkein vahvimmin minulle jäi mieleen oman ennakkokäsitysten ja mielipiteiden vaikutus kasvatustyöhön. Tästä asiasta olisin voinut kuunnella enemmänkin. Tämä on hyvä ja tärkeä aihe, jota moni vanhempi tai kasvatus- ja opetusalan ammattilainen ei tiedosta. On tärkeää, että joku sanoo sen vaikutusta ääneen :-)”

”Hyvää oli saada kuulla teoreettisesta käyttäytymisen/ohjaamisen/valmentamisen perusteista, joka tukee uuden ops:n mukaista pedagogiikkaa. Saada lisää tukea omalle ajattelulle motivaation ja merkityksellisyyden kokemisen tärkeydestä oppimisessa.”

Motivaation tukeminen

”Tämä olisi tosi tärkeä aihe jalkauttaa opettajien täydennyskoulutukseen, se voisi toimia hyvänä veso-koulutuspäivänä. Aihe tukisi tosi hyvin uuden ops:n sisäistämistä, koska se antaisi perustaa sille miten ops opettamista ohjaa ja mihin suuntaan oppimisprosesseja olisi hyvä kehittää. Lisäksi se antaisi eväitä kehittää oppilaiden hyvinvointia kouluissa, josta ollaan oltu jo jonkin aikaa Suomessa huolissaan.”

”Pidin luentoillasta todella paljon! Hyvät esimerkit tavan elämästä ja keskustelun mukanaan tuomat havainnot värittivät oivallisesti luentoa. Tällainen käytännön läheinen tapa lähestyä haastavia asioita on ainakin itselleni mielekkäin tapa oppia uutta ja reflektoida asioita.”

”Kiitos  paljon ajatuksia herättävästä luennosta. Todella ajatusten voimalla voi olla kohtalokkaita seurauksia, tiedostaen näin vaikean murrosikäisen tytön kanssa kamppaillessa. Tätä kannattaa markkinoida kouluille. Esimerkit hyviä ja valaisevia.”

”Hyvää oli rento ilmapiiri, asiantuntijuus, hauskat esimerkit. Olisin mielelläni kuullut vielä lisää aiheesta ja syvällisemmin. Pidin luennotsijasta ja hänen tyylistään kertoa paljon!”

Palautteista päätellen luentoilta oli onnistunut. Mitään negatiivista ei tullut esiin. Yksi osallistuja piti luennon hintaa ”hieman kalliina”, muut sopivana. Kehittämisideana toivottiin omaa iltaa ammattikasvattajille. Nythän sisältö on suunnattu kaikille vanhemmille ja mukana olleet opettajat olisivat ehkä halunneet mennä vielä syvemmälle opettajanäkökulmaan.

Kiitos kaikille mukana olleille! Palautteesta rohkaistuneena Helsingissä on uusinta 14.11.2018!

Kaikki syksyn jäljellä olevat luennot ovat tässä (ilmoittautua voi linkkiä klikkaamalla):

12.9.2018 Oulu, Pääkirjasto, Kaarlenväylä 3
13.9.2018 Jyväskylä, Pääkirjasto, Vapaudenkatu 39-41
25.9.2018 Turku, Lounatuulet Yhteisötalo, Läntinen Pitkäkatu 33
2.10.2018 Tampere Pellavatehtaankatu 12 C
14.11.2018 Helsinki Arkadiankatu 21 A 10

Tervetuloa mukaan!

Piditkö tästä? Jaa se muillekin:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *